WAAROM 
GRASZODEN?

Grasmatten

KIES VANDAAG NOG VOOR GRASZODEN 

Graszoden hebben vele voordelen in vergelijking met gezaaid gras.

  • Uw gras is groen in een dag.
  • Graszoden hebben een ouderdom van ongeveer 12 maanden.
  • Het betreft een volgroeide en onkruidvrij grastapijt. 
  • Met graszoden kiest voor een kwaliteit gazon die in een mum van tijd bespeelbaar is.
  • Aanleg van uw gazon kent geen inzaai problemen zoals windverstuiving, vogelschade, onkruid, enz.... 
  • Uw gras is groener dan dat van de buren.
  • ...
WAAROM GRASZODEN OOMS

WAAROM GRASZODEN OOMS

Een tuin om van te genieten en waar je tot rust komt.

Iedereen droomt van een mooi verzorgde tuin deze geeft je rust en dient om te genieten, en dit met zo weinig mogelijk aan onderhoud. Hoe perfecter uw tuin hoe minder hij vraagt aan onderhoud. Dit alles start met de juiste keuze aan materialen, grondstoffen ten behoeve van de voorbereiding en uiteindelijk de aankoop of bestelling van uw grasmat. 

Het kweken van graszoden vraagt dagelijks een intensief onderhoud, waarbij gebruik gemaakt wordt van de meest modernste machines en werktuigen. De voorbije jaren is ons machinepark enorm uitgebreid en geëvolueerd met slechts één doel: het kweken van graszoden van topkwaliteit.

Graszoden Ooms is al meer dan 25 jaar actief en was destijds een van de eerste Belgische graszodenkwekerijen. Jarenlange ervaring en gevoel voor al wat groen is staan dan ook garant voor kwalitatief hoogstaande grasmat.

Onze graszoden worden gekweekt op de vruchtbare zand grond van de Noorderkempen waardoor onze graszoden zich snel en goed vasthechten op alle goed voorbereide bodems.

Tevens zijn al onze graszoden gekoeld door middel van vacuüm, waardoor de geoogste grasmatten veel langere tijd vers blijven, sneller opnieuw vastgroeien en de kans op broei wordt hierdoor uitgesloten.

Vacuümkoeling
Levering en afhaling

Levering en afhaling

Om verse graszoden te kunnen garanderen heeft Graszoden Ooms geen zoden op voorraad liggen.
De bestelling dient dan ook steeds op voorhand te gebeuren. Van maandag tot en met zaterdagvoormiddag kunt u de bestelde graszoden rechtstreeks op de kwekerij afhalen tijdens openingsuren, buiten de openingsuren kunnen de graszoden afgehaald worden na afspraak. 

Leveringen vinden hoofdzakelijk met eigen transport plaats, een soepele en correcte werking is hierdoor gegarandeerd. 

 

Om absolute versheid van de graszoden te garanderen leveren wij na tijdige bestelling van dinsdag tot en met zaterdag en beperkt op maandag.

Bekijk hier onze grassoorten en afmetingen
Service

Service

Heeft u vragen met betrekking tot aanleg, onderhoud of nazorg? Samen met u zoekt Graszoden Ooms naar een passend antwoord! Contacteer ons ook indien u op zoek bent naar een tuinaanlegger die met onze graszoden uw grasmat aanlegt.

Neem contact met ons op